Bungalow H1

We hebben voor u een prachtige 4-persoons bungalow te huur met een schitterend uitzicht op de Cevennen en gelegen op een stuk grond van 500m2 omgeven door veel groen. Er is een eigen parkeerplaats.
Voor rust en ruimte bent u hier op de juiste plek.

De ruime woonkamer is voorzien van alle gemakken. Heeft openslaande deuren en een grote plafondfan. Er is een satelliet TV, dvd- en audioinstallatie. Prima zitgelegenheid met gezellige inzethaard. Diverse boeken en spelletjes zijn aanwezig.

De recent volledig gerenoveerde bungalow heeft 2 slaapkamers. Een ouderslaapkamer met een 2-persoons bed van 140x 200 cm. Een kinderkamer met een triple bed. Dekbedden zijn aanwezig.

De keuken heeft een grote koelkast, vaatwasser en combi-magnetronoven. Aan de eettafel heeft u 's morgens een prachtig uitzicht op de opkomende zon. U kunt koken op een keramische 4-pits kookplaat.

De badkamer is voorzien van een grote wastafel met douche. Er is een apart toilet.
In de debrasse is een ruimte voor de wasmachine en de wasdroger. Hierin worden 's avonds ook de kussens van de stoelen opgeslagen.

Aan vier zijden van de bungalow zijn terrassen, hier kunt u genieten van de zon of schaduw. Er zijn voldoende heerlijke tuinstoelen met kussens. Het uitzicht is overweldigend en is ieder moment van de dag haast even mooi. Maar de ondergaande zon die de lucht in diverse kleuren verlicht, geeft 's avonds een speciaal effect. Een prachtige plek om van de lange avonden te genieten.

Beschikbaarheid en verhuurtarieven 2020:

  = niet beschikbaar tarief per week (onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen)
 
8
9
13
€ 525,-
 
25
26
27
€ 525
 
28
29
30
31
32
33
34
35
€ 695,-
overige weken
€ 475
* vertrek- en aankomstdagen in overleg
* toeristenbelasting voor personen vanaf 18 jr. € 0.61 p/p per overnachting
* kosten van water en electriciteit inbegrepen
* borg is € 200,- vooraf met het huurbedrag te voldoen
* huisdieren niet toegestaan
* huurders dienen de bungalow schoon achter te laten. In overleg kan schoonmaak geregeld worden à €45,- bij normaal gebruik.

Wilt u meer informatie over deze bungalow of wilt u een vakantie boeken? Neemt u dan contact op met:

Fam. Dijkstra
Telefoon: (0031) 634957011 of 0033-(0) 466540422
E-mail: crmad@hccnet.nl

naar boven
HomeLe MattasZon & WaterOmgevingRoute • Info eigenaren
disclaimer/colofon © Angelique de Heij-Jonkers