Bungalow F6

Bungalow F6 is comfortabel ingericht voor een aangename vakantie. Het ligt centraal in het park en vanaf het terras is een prachtig uitzicht naar de Cevennen. De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen, bij voorkeur 2 volwassenen en 3 of 4 kinderen.

Er zijn 3 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed, 1,60 x 2,00 m, 1 met 2 losse bedden, 0,80 x 2,00m en 1 met een stapelbed ook 0,80 x 2,00m.

De geheel gerenoveerde keuken is uitgerust met een 4-pits keramische kookplaat, inbouwoven, vaatwasser en een ruime combi koelkast.

De woon/eetkamer beschikt over een 3-zits bank, 3 fauteuils, eettafel met 4/6 stoelen. Er is een 82 cm flatscreen TV met satellietontvanger voor Nederlandse programma's. Ook is er een pre-paid WiFi modem voor internet beschikvbaar. (Bij het zwembad is gratis WiFi aanwezig.)

De badkamer beschikt over een wasmeubel, WC, douche, bidet en wasmachine.

Voor het terras zijn voldoende terrasmeubelen en 2 ligbedden met kussens beschikbaar. Ook staat er een tafel met stoelen waaraan buiten gegeten kan worden. De elektrische bakplaat kan daar gebruikt worden. Het gedeeltelijk overkapte terras biedt zowel schaduw- als zonneplekken. Parasols zijn aanwezig. Voor de auto is er een beschutte parkeerplaats bij de bungalow.

   

Beschikbaarheid en verhuurtarieven 2019:

  = niet beschikbaar tarief per week (onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen)
 
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
€ 750,-
* weken lopen van zaterdag tot zaterdag
* toeristenbelasting voor personen vanaf 18 jr. € 0.61 p/p per overnachting
* kosten van water en electriciteit inbegrepen
* borg is € 150,- vooraf met het huurbedrag te voldoen

Wilt u meer informatie over deze bungalow of wilt u een vakantie boeken? Neemt u dan contact op met:

Verhuurbemiddeling Le Mattas
www.mattasverhuur.nl

naar boven
HomeLe MattasZon & WaterOmgevingRoute • Info eigenaren
disclaimer/colofon © Angelique de Heij-Jonkers